Geloofsgemeenschap

Locations:
select
Kerkdiensten:

Klik op de link hieronder voor een overzicht van de geplande activiteiten.

activiteiten

Geloofsgemeenschap Sint Johannes' Onthoofding

De geloofsgemeenschap Sint Johannes´Onthoofding maakt sinds 1 januari 2011 onderdeel uit van de Parochie Sint jan de Doper. Onze geloofsgemeenschap vormt samen met de geloofsgemeenschappen in Gouda, Reeuwijk, Bodegraven, Boskoop, Waddinxveen en Zevenhuizen / Moerkapelle de parochie Sint Jan de Doper.

Deze nieuwe parochie is ontstaan als gevolg van een fusieproces. Bij deze fusie is ervan uitgegaan dat de geloofsgemeenschappen, daar waar mogelijk, vitale gemeenschappen blijven met elk hun eigen identiteit. De parochie is “één Geloofsgemeenschao van Geloofsgemeenschappen”  Als gevolg van deze fusie is op 1 juli 2012 een eigen website van start gegaan, waar informatie van de geloofsgemeenschap Sint Johannes’ Onthoofding staat, maar ook van de andere geloofsgemeenschappen is te vinden.

Altaar

De Voorloper

Klik op onderstaande link om de meest actuele uitgave van het parochieblad te lezen.

parochieblad

Informatieblad

Iedere twee weken komt er een informatieblad uit.

Redactieadres:
Aalberseplein 2
2805 EG  Gouda
infoblad@sintjandd.nl
Deze is te downloaden via de site www.sintjandd.nl

- Bezoek ook eens www.sintjandd.nl voor meer nieuws en informatie over de Geloofsgemeenschappen in Moordrecht en Gouderak