Praise

Lofprijzing staat centraal tijdens deze Praise-avonden. Zingen voor de Heer, Hem prijzen, danken en lofzingen. De liederen komen veelal uit de Opwekkingsbundel, worden begeleid door de Praiseband en meelezen is ook geen probleem. Zang met tussendoor een spreker met een boodschap of bemoedigend woord.

Praise agenda

Locations:
select

Praise Moordrecht

Praise Moordrecht heeft zijn uitvoeringen in het Harmoniegebouw aan de Sportlaan in Moordrecht. De uitvoeringen van Praise Gouda zijn in de aula van de Goudse Waarden, Heemskerkstraat 105, Gouda. De avonden beginnen in Moordrecht om 19:00 uur, de zaal is open vanaf 18:30 uur. In Gouda zijn er twee vieringen op een avond: de TeenPraise om 18:30 uur en de Regular Praise om 20:30 uur.

Praise & Worship avond 8 april in Moordrecht.
Gods boodschap voor die avond hebben wij als thema gekozen:

Jesus Breaks the Chains.

Locatie     : K.n.d.A. Harmonie gebouw

Sportlaan 3A 2841 EB Moordrecht

Spreker    :  Marino Kroon

Muziek      :  Praiseband  "Unify"

Zaal open :  18.30 uur

Aanvang   :  19.00 uur

Over de spreker:

Ik ben Marino Kroon, 26 jaar en geboren en wonend in Vinkeveen.
Ruim 9 jaar geleden werd ik geraakt door Gods liefde en is mijn leven compleet veranderd.  Ik hou van God en wil dit dan ook graag uitdragen om mij heen.  Ik werk fulltime in een plaatselijk tuincentrum in Vinkeveen. Daarnaast ben ik actief betrokken bij Baan7, een jongeren evenement wat 1 keer per maand plaats vindt.  Ik ben gek op wakeboarden, fotografie, sporten en reizen.
Waar sta ik voor:

Ik vind het heel belangrijk om puur te zijn, de woorden die ik spreek wil ik na leven.
Ik verlang er naar om tijdens mijn spreken jongeren(volwassenen) enthousiast te maken voor Jezus en ze aan te sporen om een relatie met Hem aan te gaan. Waarom? Omdat ik geloof dat intimiteit met God een basis is voor een christen. Zonder intimiteit met God is er geen basis waar je op kunt bouwen.

Tijdens mijn spreken wil ik dat de overwinning van Jezus centraal staat, we kunnen leven vanuit Zijn overwinning en dat we leren om de autoriteit die Jezus ons gegeven heeft te hanteren in ons dagelijks leven.

pm2018.png

Geen reacties

Gepubliceerd op 20-03-2018
door Matthijs Alderliesten

Categorieën:
categoryInterkerkelijk categoryPraise
Bekeken: 254 keer

Routebeschrijving vanuit de richting Utrecht (A20)
Neem op de A20 vanuit Utrecht/Gouda afslag Moordrecht (afslag 18). Onderaan de afslag de rotonde driekwart rond (linksaf). Ga na de spoorlijn op de rotonde rechtsaf. Ga bij de volgende rotonde rechtsaf. Neem op deze weg (Middelweg) de eerste weg rechts (Weidezoom). Rijd deze weg helemaal uit, u ziet aan uw rechterhand de sporthal en parkeerplaats. Na aankomst langs de sporthal lopen, door het hek heen. Achter de sportkantine is de ingang van Praise Moordrecht.

Routebeschrijving vanuit de richting Rotterdam (A20)
Neem op de A20 vanuit Rotterdam afslag Moordrecht (afslag 18). Ga onderaan de afslag meteen rechts. Ga na de spoorlijn op de rotonde rechtsaf. Ga bij de volgende rotonde rechtsaf. Neem op deze weg (Middelweg) de eerste weg rechts (Weidezoom). Rijd deze weg helemaal uit, u ziet aan uw rechterhand de sporthal en parkeerplaats. Na aankomst langs de sporthal lopen, door het hek heen. Achter de sportkantine is de ingang van Praise Moordrecht.

Routebeschrijving vanuit de richting Den Haag (A12)
Neem op de A12 vanuit Den Haag afslag Moordrecht/Waddinxveen (afslag 10). Onderaan de afslag rechts, richting Moordrecht. Op de rotonde rechtdoor en het spoor oversteken. Deze weg volgen, op de rotonde rechtdoor, onder de snelweg A20 door. Ga na de spoorlijn op de rotonde rechtsaf.  Ga bij de volgende rotonde rechtsaf. Neem op deze weg (Middelweg) de eerste weg rechts (Weidezoom). Rijd deze weg helemaal uit, u ziet aan uw rechterhand de sporthal en parkeerplaats. Na aankomst langs de sporthal lopen, door het hek heen. Achter de sportkantine is de ingang van Praise Moordrecht.

Informatie

In oktober 2003 werd de eerste praiseavond in Moordrecht gehouden. Vier tot vijf keer per jaar wordt er een praiseavond georganiseerd.

De invulling van de avonden wordt verzorgd door een interkerkelijk praise team. De samenzang zal, zoals je mag verwachten van een praiseavond, het hoofddoel zijn. Daarnaast zal er een korte overdenking worden verzorgd door een van tevoren bekend gemaakte gastspreker. Hierin zal qua kerkelijke achtergrond variatie zijn.

Doel is, dat niet wat ons verschilt naar boven zal komen, maar dat wat ons bindt versterkt mag worden.

Contactadres: PraiseMoordrecht@

Secretariaat:

Stichting Praise Moordrecht
Kievithof 7
2841 CS  Moordrecht

Regiobank: 82.77.60.213
KvKnr.: 243 55 116
Uw giften zijn voor de belasting aftrekbaar.