Praise

Lofprijzing staat centraal tijdens deze Praise-avonden. Zingen voor de Heer, Hem prijzen, danken en lofzingen. De liederen komen veelal uit de Opwekkingsbundel, worden begeleid door de Praiseband en meelezen is ook geen probleem. Zang met tussendoor een spreker met een boodschap of bemoedigend woord.

Praise agenda

Locations:
select

Praise Moordrecht

Praise Moordrecht heeft zijn uitvoeringen in het Harmoniegebouw aan de Sportlaan in Moordrecht. De uitvoeringen van Praise Gouda zijn in de aula van de Goudse Waarden, Heemskerkstraat 105, Gouda. De avonden beginnen in Moordrecht om 19:00 uur, de zaal is open vanaf 18:30 uur. In Gouda zijn er twee vieringen op een avond: de TeenPraise om 18:30 uur en de Regular Praise om 20:30 uur.

Praise Moordrecht: Jesus breaks chains

Schrijf 'm in je agenda: Praise Moordrecht is terug met een praise avond op zondag 24 september! JESUS BREAKS CHAINS is ditmaal ons jaarthema en we starten dit seizoen samen met spreker Junus Manuputty en met muziek van praise band Ommoord.

Over de spreker
Mijn naam is Junus Manuputtij, samen met mijn vrouw Els en onze drie kinderen (Nathan, David en Loïs) wonen wij in Gouda. Els en ik zijn bijna 17 jaar getrouwd en in het dagelijkse leven ben ik werkzaam als international program manager van software implementaties voor risicobeheersing (GRC). Met ons gezin zijn we ook actief in onze kerk, de CAMA Evangelische Gemeente Parousia Gouda, waarbij ik verantwoordelijk ben voor onderwijs, muziek en geluid. In de vrije tijd die dan nog overblijft kan je mij tegenkomen op het podium in de Nederlandse gospel scene als pianist voor diverse artiesten en formaties. Met mijn eigen album heb ik in 2013 nog een Zilveren Duif award gewonnen voor beste album instrumentaal. Ondanks de diverse bezigheden hoop ik dat de mensen met wie ik in aanraking kom, door alles heen, hetzij woorden, hetzij daden, mogen ontdekken wie Christus in mij is, en wie Hij wil zijn voor jou.

Zaal open: 18:30 uur
Start: 19:00 uur

Bezoekers krijgen de gelegenheid om een gebedsbriefje in te vullen, waarbij zij al dan niet anoniem gebed kunnen vragen voor een persoon of een situatie. Aan het eind van de praiseavond worden deze gebedsbriefjes onder de bezoekers uitgedeeld met de vraag ervoor te bidden.

Gepubliceerd op 15-09-2017

Routebeschrijving vanuit de richting Utrecht (A20)
Neem op de A20 vanuit Utrecht/Gouda afslag Moordrecht (afslag 18). Onderaan de afslag de rotonde driekwart rond (linksaf). Ga na de spoorlijn op de rotonde rechtsaf. Ga bij de volgende rotonde rechtsaf. Neem op deze weg (Middelweg) de eerste weg rechts (Weidezoom). Rijd deze weg helemaal uit, u ziet aan uw rechterhand de sporthal en parkeerplaats. Na aankomst langs de sporthal lopen, door het hek heen. Achter de sportkantine is de ingang van Praise Moordrecht.

Routebeschrijving vanuit de richting Rotterdam (A20)
Neem op de A20 vanuit Rotterdam afslag Moordrecht (afslag 18). Ga onderaan de afslag meteen rechts. Ga na de spoorlijn op de rotonde rechtsaf. Ga bij de volgende rotonde rechtsaf. Neem op deze weg (Middelweg) de eerste weg rechts (Weidezoom). Rijd deze weg helemaal uit, u ziet aan uw rechterhand de sporthal en parkeerplaats. Na aankomst langs de sporthal lopen, door het hek heen. Achter de sportkantine is de ingang van Praise Moordrecht.

Routebeschrijving vanuit de richting Den Haag (A12)
Neem op de A12 vanuit Den Haag afslag Moordrecht/Waddinxveen (afslag 10). Onderaan de afslag rechts, richting Moordrecht. Op de rotonde rechtdoor en het spoor oversteken. Deze weg volgen, op de rotonde rechtdoor, onder de snelweg A20 door. Ga na de spoorlijn op de rotonde rechtsaf.  Ga bij de volgende rotonde rechtsaf. Neem op deze weg (Middelweg) de eerste weg rechts (Weidezoom). Rijd deze weg helemaal uit, u ziet aan uw rechterhand de sporthal en parkeerplaats. Na aankomst langs de sporthal lopen, door het hek heen. Achter de sportkantine is de ingang van Praise Moordrecht.

Informatie

In oktober 2003 werd de eerste praiseavond in Moordrecht gehouden. Vier tot vijf keer per jaar wordt er een praiseavond georganiseerd.

De invulling van de avonden wordt verzorgd door een interkerkelijk praise team. De samenzang zal, zoals je mag verwachten van een praiseavond, het hoofddoel zijn. Daarnaast zal er een korte overdenking worden verzorgd door een van tevoren bekend gemaakte gastspreker. Hierin zal qua kerkelijke achtergrond variatie zijn.

Doel is, dat niet wat ons verschilt naar boven zal komen, maar dat wat ons bindt versterkt mag worden.

Contactadres: PraiseMoordrecht@

Secretariaat:

Stichting Praise Moordrecht
Kievithof 7
2841 CS  Moordrecht

Regiobank: 82.77.60.213
KvKnr.: 243 55 116
Uw giften zijn voor de belasting aftrekbaar.