Praise

Lofprijzing staat centraal tijdens deze Praise-avonden. Zingen voor de Heer, Hem prijzen, danken en lofzingen. De liederen komen veelal uit de Opwekkingsbundel, worden begeleid door de Praiseband en meelezen is ook geen probleem. Zang met tussendoor een spreker met een boodschap of bemoedigend woord.

Praise agenda

Locations:
select

Praise Moordrecht

Praise Moordrecht heeft zijn uitvoeringen in het Harmoniegebouw aan de Sportlaan in Moordrecht. De uitvoeringen van Praise Gouda zijn in de aula van de Goudse Waarden, Heemskerkstraat 105, Gouda. De avonden beginnen in Moordrecht om 19:00 uur, de zaal is open vanaf 18:30 uur. In Gouda zijn er twee vieringen op een avond: de TeenPraise om 18:30 uur en de Regular Praise om 20:30 uur.

Praise Moordrecht is op zondag 19 februari weer terug met een praise avond! Ook deze avond zullen we ons richten op ons jaarthema 'People Get Ready’. Dit doen we door middel van muziek onder leiding van Andrea Vink & band en een woord dat gebracht zal worden door Robert Huurnink.

Over de spreker: De 20-jarige Robert Huurnink is opgegroeid in Moordrecht en sinds 5 jaar woonachtig in Ermelo.

In zijn jaren in Moordrecht heeft Robert vaak catering verzorgd bij Praise Moordrecht. Hier heeft hij mee gekregen dat hoe divers je soms ook bent, je elkaar altijd kan en mag vinden in de aanbidding van onze Here Jezus Christus.

Vanuit zijn liefde voor mensen en zijn passie voor Christus’ kerk op aarde doet hij sinds 2 jaar de opleiding Godsdienst Pastoraal Werk aan het Windesheim in Zwolle. Door deze studie en de stages leert Robert nog dagelijks over Gods plan met hem en Zijn gemeente in de 21ste eeuw.

“Ik geloof dat we ons klaar moeten maken voor Jezus terugkomst, niet door te blijven zitten, maar door aan het werk te gaan op de weg die God ons wijst.”

Hieronder de belangrijkste informatie op een rijtje:

Datum: zondag 19 februari

Plaats: Gebouw Harmonie - KNDA, Sportlaan 5, Moordrecht

Tijd: 18.30u zaal open - 19.00u start praise avond

Spreker: Robert Huurnink

Muziek: Andrea Vink en band

We zien jullie graag op 19 februari!

- Team Praise Moordrecht

praise feb 2017.jpg

Geen reacties

Gepubliceerd op 12-02-2017
door Matthijs Alderliesten

Categorieën:
categoryPraise
Bekeken: 1359 keer

Routebeschrijving vanuit de richting Utrecht (A20)
Neem op de A20 vanuit Utrecht/Gouda afslag Moordrecht (afslag 18). Onderaan de afslag de rotonde driekwart rond (linksaf). Ga na de spoorlijn op de rotonde rechtsaf. Ga bij de volgende rotonde rechtsaf. Neem op deze weg (Middelweg) de eerste weg rechts (Weidezoom). Rijd deze weg helemaal uit, u ziet aan uw rechterhand de sporthal en parkeerplaats. Na aankomst langs de sporthal lopen, door het hek heen. Achter de sportkantine is de ingang van Praise Moordrecht.

Routebeschrijving vanuit de richting Rotterdam (A20)
Neem op de A20 vanuit Rotterdam afslag Moordrecht (afslag 18). Ga onderaan de afslag meteen rechts. Ga na de spoorlijn op de rotonde rechtsaf. Ga bij de volgende rotonde rechtsaf. Neem op deze weg (Middelweg) de eerste weg rechts (Weidezoom). Rijd deze weg helemaal uit, u ziet aan uw rechterhand de sporthal en parkeerplaats. Na aankomst langs de sporthal lopen, door het hek heen. Achter de sportkantine is de ingang van Praise Moordrecht.

Routebeschrijving vanuit de richting Den Haag (A12)
Neem op de A12 vanuit Den Haag afslag Moordrecht/Waddinxveen (afslag 10). Onderaan de afslag rechts, richting Moordrecht. Op de rotonde rechtdoor en het spoor oversteken. Deze weg volgen, op de rotonde rechtdoor, onder de snelweg A20 door. Ga na de spoorlijn op de rotonde rechtsaf.  Ga bij de volgende rotonde rechtsaf. Neem op deze weg (Middelweg) de eerste weg rechts (Weidezoom). Rijd deze weg helemaal uit, u ziet aan uw rechterhand de sporthal en parkeerplaats. Na aankomst langs de sporthal lopen, door het hek heen. Achter de sportkantine is de ingang van Praise Moordrecht.

Informatie

In oktober 2003 werd de eerste praiseavond in Moordrecht gehouden. Vier tot vijf keer per jaar wordt er een praiseavond georganiseerd.

De invulling van de avonden wordt verzorgd door een interkerkelijk praise team. De samenzang zal, zoals je mag verwachten van een praiseavond, het hoofddoel zijn. Daarnaast zal er een korte overdenking worden verzorgd door een van tevoren bekend gemaakte gastspreker. Hierin zal qua kerkelijke achtergrond variatie zijn.

Doel is, dat niet wat ons verschilt naar boven zal komen, maar dat wat ons bindt versterkt mag worden.

Contactadres: PraiseMoordrecht@

Secretariaat:

Stichting Praise Moordrecht
Kievithof 7
2841 CS  Moordrecht

Regiobank: 82.77.60.213
KvKnr.: 243 55 116
Uw giften zijn voor de belasting aftrekbaar.