Praise

Lofprijzing staat centraal tijdens deze Praise-avonden. Zingen voor de Heer, Hem prijzen, danken en lofzingen. De liederen komen veelal uit de Opwekkingsbundel, worden begeleid door de Praiseband en meelezen is ook geen probleem. Zang met tussendoor een spreker met een boodschap of bemoedigend woord.

Praise agenda

Locations:
select

Praise Moordrecht

Praise Moordrecht heeft zijn uitvoeringen in het Harmoniegebouw aan de Sportlaan in Moordrecht. De uitvoeringen van Praise Gouda zijn in de aula van de Goudse Waarden, Heemskerkstraat 105, Gouda. De avonden beginnen in Moordrecht om 19:00 uur, de zaal is open vanaf 18:30 uur. In Gouda zijn er twee vieringen op een avond: de TeenPraise om 18:30 uur en de Regular Praise om 20:30 uur.

PEOPLE GET READY - Ook jullie moeten klaarstaan, want de Mensenzoon komt op een tijdstip waarop je het niet verwacht. Lucas 12:40

Op zondag 11 december zal er weer een praise & worship avond plaatsvinden met het thema "People Get Ready". Hendrine Verkade zal het woord brengen en de muziek wordt verzorgd door YOUdentity.

Spreker // Hendrine Verkade is zelfstandig kerkelijk werker en voornamelijk werkzaam is als diaconaal pastor / coordinator voor de vereniging Kerken met Stip. Verder werkt zij ook nauw samen met justitiepastoraat en kerken. Zie onderstaande links voor meer informatie:

► Entrance2Freedom - www.entrance2freedom.nl

► Kerken met Stip - www.kerkenmetstip.nl

Datum // Zondag 11 december

Locatie // Harmonie gebouw, Sportlaan 5, Moordrecht

Tijd // 18.30 uur zaal open - 19.00 uur start praise avond

Er bevinden zich voldoende gratis parkeerplaatsen rondon het gebouw.

Wij zien uit naar een mooie avond. Jullie zijn allen van harte welkom - wees vrij om vrienden, vriendinnen en familie mee te nemen!

- Team Praise Moordrecht

PRAISE DEC2016.jpg

Geen reacties

Gepubliceerd op 30-11-2016
door Matthijs Alderliesten

Categorieën:
categoryInterkerkelijk categoryPraise
Bekeken: 1367 keer

Routebeschrijving vanuit de richting Utrecht (A20)
Neem op de A20 vanuit Utrecht/Gouda afslag Moordrecht (afslag 18). Onderaan de afslag de rotonde driekwart rond (linksaf). Ga na de spoorlijn op de rotonde rechtsaf. Ga bij de volgende rotonde rechtsaf. Neem op deze weg (Middelweg) de eerste weg rechts (Weidezoom). Rijd deze weg helemaal uit, u ziet aan uw rechterhand de sporthal en parkeerplaats. Na aankomst langs de sporthal lopen, door het hek heen. Achter de sportkantine is de ingang van Praise Moordrecht.

Routebeschrijving vanuit de richting Rotterdam (A20)
Neem op de A20 vanuit Rotterdam afslag Moordrecht (afslag 18). Ga onderaan de afslag meteen rechts. Ga na de spoorlijn op de rotonde rechtsaf. Ga bij de volgende rotonde rechtsaf. Neem op deze weg (Middelweg) de eerste weg rechts (Weidezoom). Rijd deze weg helemaal uit, u ziet aan uw rechterhand de sporthal en parkeerplaats. Na aankomst langs de sporthal lopen, door het hek heen. Achter de sportkantine is de ingang van Praise Moordrecht.

Routebeschrijving vanuit de richting Den Haag (A12)
Neem op de A12 vanuit Den Haag afslag Moordrecht/Waddinxveen (afslag 10). Onderaan de afslag rechts, richting Moordrecht. Op de rotonde rechtdoor en het spoor oversteken. Deze weg volgen, op de rotonde rechtdoor, onder de snelweg A20 door. Ga na de spoorlijn op de rotonde rechtsaf.  Ga bij de volgende rotonde rechtsaf. Neem op deze weg (Middelweg) de eerste weg rechts (Weidezoom). Rijd deze weg helemaal uit, u ziet aan uw rechterhand de sporthal en parkeerplaats. Na aankomst langs de sporthal lopen, door het hek heen. Achter de sportkantine is de ingang van Praise Moordrecht.

Informatie

In oktober 2003 werd de eerste praiseavond in Moordrecht gehouden. Vier tot vijf keer per jaar wordt er een praiseavond georganiseerd.

De invulling van de avonden wordt verzorgd door een interkerkelijk praise team. De samenzang zal, zoals je mag verwachten van een praiseavond, het hoofddoel zijn. Daarnaast zal er een korte overdenking worden verzorgd door een van tevoren bekend gemaakte gastspreker. Hierin zal qua kerkelijke achtergrond variatie zijn.

Doel is, dat niet wat ons verschilt naar boven zal komen, maar dat wat ons bindt versterkt mag worden.

Contactadres: PraiseMoordrecht@

Secretariaat:

Stichting Praise Moordrecht
Kievithof 7
2841 CS  Moordrecht

Regiobank: 82.77.60.213
KvKnr.: 243 55 116
Uw giften zijn voor de belasting aftrekbaar.