Praise Moordrecht: People Get Ready

People Get Ready

Ook jullie moeten klaarstaan, want de Mensenzoon komt op een tijdstip waarop je het niet verwacht. (Lucas 12:40)

Op zondag 16 oktober is Praise Moordrecht weer terug met een praise- & worshipavond. Voor deze avond is Wilfred Kols uitgenodigd om te komen spreken en de Praise Moordrecht band zal de muziek verzorgen.

Wilfred Kols groeit op met vier oudere zussen in een Moluks gezin. Omdat een positieve vaderrol ontbreekt, gaat Wilfred op zoek naar voorbeelden in de Molukse machocultuur van de jaren '70, waar alles draait om macht. Zeventien jaar lang pleegde hij gewapende overvallen en inbraken. In de cel kwam de nu 42-jarige Kols tot geloof. Nu waarschuwt hij anderen voor het gevaar van drank, drugs en criminaliteit.

"Terroristen, kapers, strijders en Molukse activisten waren mijn helden, maar nu heb ik een andere Held gekregen."

Locatie: Harmoniegebouw, Sportlaan 5, Moordrecht
Tijd: 18.30u inloop - 19.00u start praise avond