Garbrich Baalbergen en Bertus en de Refo's bij Praise Moordrecht

Naast vaderdag zal op zondag 19 juni ook onze laatste praiseavond van het seizoen plaatsvinden! Hiervoor hebben wij Garbrich Baalbergen uitgenodigd om te spreken over het jaarthema 'Navolgers zijn', en Bertus en de Refo's (www.bertusenderefos.nl) zullen de muziek verzorgen.

// OVER DE SPREKER // Garbrich Baalbergen is binnen de P.K.N. gemeentepredikant in Voorthuizen, maar was dat in de jaren 2000-2006 in Moordrecht. In toenemende mate is hij ervan doordrongen geraakt dat navolger van Jezus zijn niet betekent dat je allemaal dingen moet doen, maar dat bepalender is wie je bent. Daar zal hij de 19e juni op ingaan.

Garbrich is 47 jaar oud, getrouwd met Helene en vader van drie zoons in de leeftijd van 20,18 en 16. Ooit was hij betrokken bij de start van Praise Moordrecht, en op de allereerste Praise-avond ook spreker.

// LOCATIE // Harmonie gebouw, Sportlaan 5, Moordrecht

// TIJD // 18.30 uur: zaal open - inloop met koffie, thee en wat lekkers

19.00 uur: aanvang praise avond

Iedereen is van harte welkom.

Graag tot dan!

-TEAM PRAISE MOORDRECHT