Kerkdienst De Stroom
Locatie:
Beschrijving:
Startzondag

Op zondag 16 september aanstaande start De Stroom het nieuwe kerkelijke seizoen. Het thema van deze zondag en de aankomende maanden is 'Een goed gesprek'. Op allerlei momenten en in verschillende vormen. Te beginnen op de 16e.

Direct aansluitend aan de feestelijke startdienst in de Dorpskerk (Kerkplein 12) ben je van harte welkom voor een aangeklede koffie, hapje en drankje én een goed gesprek in de tuin van de pastorie aan de Boerderijlaan (ingang via De Stee, Boerderijlaan 2).

Als je het leuk vindt om (zelf gebakken) lekkernijen mee te nemen, dan stellen we dat zeker op prijs.

PS: de weersvoorspellingen zijn op dit moment redelijk goed. Mocht dat onverhoopt veranderen, dan blijven we na afloop van de dienst in de Dorpskerk.

Voorganger: ds. R.P. vd Plicht en ds. J.W. Leurgans

1e collecte:Eredienst