laatste nieuws -

Laatste nieuws

Il y a Longtemps Que Je T’Aime

In Il y a Longtemps Que Je T’Aime komt Juliette na een lange gevangenisstraf tijdelijk bij haar jongere zus Léa wonen. Tijdens de gevangenisstraf is Léa nooit bij haar op bezoek geweest. De twee kennen elkaar dan ook amper. Met name Léa wil die verloren jaren goedmaken maar aan Juliette heeft ze geen gemakkelijke. Het leven achter de tralies heeft Juliette verhard en volkomen verbitterd. Een film waarin het gesprek én het niet voeren ervan pijnlijk zichtbaar zijn. 

 

Op vrijdagavond 2 november 2018 draait Il y a Longtemps Que Je T’Aime in De Stee, Boerderijlaan 2 in Moordrecht voor gemeenteleden van De Stroom. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar en om 20.00 uur start de film. Na afloop kun je met een hapje en een drankje napraten over deze bijzondere dramafilm. Introducees zijn van harte welkom! Er wordt een donatie gevraagd om de onkosten te dekken.

 

Het verhaal is geschreven door Philippe Claudel die ook de regie van deze film in handen had. De Kijkwijzer geeft aan dat deze film niet geschikt is voor kinderen onder de 6 jaar.