Online kerkdiensten

Alle kerkdiensten en religieuze bijeenkomsten van P.G. De Stroom zijn alleen online te beluisteren via kerkradio en via kerkdienstgemist.nl. Ook hebben we op Facebook livestream-uitzendingen met geluid en beeld. De kerkdiensten zijn vanwege de coronatijd niet te bezoeken.

In de Echo-paaseditie die afgelopen week is rondgedeeld, staan nog de kerkdiensten vermeld, alsof ook bezoek mogelijk is. Graag vermelden wij dat de diensten zelf, in minimaal noodzakelijke bezetting doorgaan, maar niet te bezoeken zijn. De diensten zijn online te volgen via kerkradio en via kerkdienstgemist.nl. De Echo was al gedrukt en aanpassen was niet meer mogelijk.

Wij wensen elkaar in deze moeilijke tijd veel sterkte toe en Gods Zegen.

Zondagse erediensten

Informatie volgt

Kinderkerk

Alle kinderen van de groepen 1 t/m 8 zijn welkom bij de Kinderkerk.

Vlak voor de preek gaan de kinderen naar hun eigen ruimte. Na de preek gaan wij naar de kerk en sluiten met de gemeente de dienst af.

De kinderkerk is in twee leeftijdsgroepen verdeeld. Tijdens de kinderkerk wordt een bijbelverhaal verteld, een verwerking gemaakt, gezongen en geknutseld. Met de oudere kinderen discussiëren we over allerlei zaken. Verder werken wij aan verschillende projecten zoals een Paas- en Kerstproject.

Jeugdkerk

De jeugdkerk is een viering voor en door jongeren. Elke maand een ander onderwerp waarbij ook  een kaars aansteken, het gebed en stukje uit de bijbel lezen aan bod komen. Dit kort en afwisselend en op deze tijd gericht. Een keer per maand op zondag in de Stee vanaf 10.00 uur met aansluitend napraten en iets drinken.

Wanneer het is, zal via de app en mail worden rondgezonden. Ook staat het in de Onderweg.

Welke leeftijd? Vanaf de 1e klas van het voortgezet onderwijs. Wees welkom!!

Info bij Hanny de Bruin(0182-375167) of Bep Hoogendoorn.(06 46092039)

Ds. R.P. vd Plicht

Ds. R.P. vd Plicht