Kinderkerk

Alle kinderen van de groepen 1 t/m 8 zijn welkom bij de Kinderkerk.

Vlak voor de preek gaan de kinderen naar hun eigen ruimte. Na de preek gaan wij naar de kerk en sluiten met de gemeente de dienst af.
De kinderkerk is in twee leeftijdsgroepen verdeeld. Tijdens de kinderkerk wordt een bijbelverhaal verteld, een verwerking gemaakt, gezongen en geknutseld. Met de oudere kinderen discussiëren we over allerlei zaken. Verder werken wij aan verschillende projecten zoals een Paas- en Kerstproject.

Jeugdkerk

De jeugdkerk is een viering voor en door jongeren. Elke maand een ander onderwerp waarbij ook  een kaars aansteken, het gebed en stukje uit de bijbel lezen aan bod komen. Dit kort en afwisselend en op deze tijd gericht. Een keer per maand op zondag in de Stee vanaf 10.00u met aansluitend napraten en iets drinken.

Wanneer het is, zal via de app en mail worden rondgezonden. Ook staat het in de Onderweg.

Welke leeftijd? Vanaf de 1e klas van het voortgezet onderwijs. Wees welkom!!

Info bij Hanny de Bruin (0182-375167) of Bep Hoogendoorn.(06 46092039)