Kerken in Moordrecht

want Hij gelooft in jou!

Kerken in Moordrecht - Nieuws

Praise Moordrecht: Jesus breaks chains


Schrijf 'm in je agenda: Praise Moordrecht is terug met een praise avond op zondag 24 september! JESUS BREAKS CHAINS is ditmaal ons jaarthema en we starten dit seizoen samen met spreker Junus Manuputty en met muziek van praise band Ommoord.

 

Over de spreker 
Mijn naam is Junus Manuputtij, samen met mijn vrouw Els en onze drie kinderen (Nathan, David en Loïs) wonen wij in Gouda. Els en ik zijn bijna 17 jaar getrouwd en in het dagelijkse leven ben ik werkzaam als international program manager van software implementaties voor risicobeheersing (GRC). Met ons gezin zijn we ook actief in onze kerk, de CAMA Evangelische Gemeente Parousia Gouda, waarbij ik verantwoordelijk ben voor onderwijs, muziek en geluid. In de vrije tijd die dan nog overblijft kan je mij tegenkomen op het podium in de Nederlandse gospel scene als pianist voor diverse artiesten en formaties. Met mijn eigen album heb ik in 2013 nog een Zilveren Duif award gewonnen voor beste album instrumentaal. Ondanks de diverse bezigheden hoop ik dat de mensen met wie ik in aanraking kom, door alles heen, hetzij woorden, hetzij daden, mogen ontdekken wie Christus in mij is, en wie Hij wil zijn voor jou.

 
Zaal open: 18:30 uur
Start: 19:00 uur

 


Bezoekers krijgen de gelegenheid om een gebedsbriefje in te vullen, waarbij zij al dan niet anoniem gebed kunnen vragen voor een persoon of een situatie. Aan het eind van de praiseavond worden deze gebedsbriefjes onder de bezoekers uitgedeeld met de vraag ervoor te bidden. Er zijn nog geen reacties op dit bericht


Add Comment

Gepubliceerd op 15-09-2017

  • Currently 0,00/5 Stars.


Kerken in Moordrecht

Copyright © 2012. Powered by emjee ICT diensten.