Voedselbank produkt van de maand

Voedselbank Gouda

Voedselbank Gouda

De door u in geleverde artikelen worden door ons  naar Gouda gebracht.

Voedselbank Gouda

Voedselbank Gouda

Product van de maand voor de Voedselbank  voor de maand november 2018

Voor de maand november vragen we of u dit keer het volgende zou kunnen inleveren:

Pasta, rijst, maar ook zakjes Mix voor de pasta, of potten met pastasaus etc.

De doos staat zoals gewoonlijk achterin de kerk klaar om gevuld te worden. De diaconie dankt u bij voorbaat voor de ingeleverde artikelen!!

 Jolanda Koppenaal

 

 

Seniorenontmoeting

seniorenontmoeting

seniorenontmoeting

 

Seniorenontmoeting van Woensdag 24 oktober
In de grote zaal van de Zespunt .

Pasorale middag.

 

 

 

Terug blik 18 april

Terug blik 18 april

Op woensdag 18 april was er een gastspreker uitgenodigd. Dhr. Sander Rijneveld, van het natuurmuseum De Wielewaal uit Willige Langerak, vertelde ons aan de hand van zelfgemaakte foto`s over de ontwikkeling van de natuur in een veranderd landschap. Hij toonde ons schitterende natuurfoto´s gemaakt in de Krimperwaard, Lopikerwaard of Alblasserwaard. Een bezoekje aan dit museum is zeker aan te bevelen. Voor meer info kijkt u een op www.museumdewielewaal.nl

Collectemunten

Collectemunten

Collectemunten

Er zijn 4 kleuren collectemunten namelijk: groene van € 0,50, blauwe van € 1,00 en rode van € 1,50 en oranje van € 2,00.

De munten kunnen per 20 stuks van één kleur besteld worden door overmaking van het vereiste bedrag op NL34 RABO 0311 67 6642 t.n.v. Protestantse Gemeente Moordrecht - Gouderak onder vermelding van het aantal munten en gewenste kleur/waarde.

De bestelde munten worden bij u thuis bezorgd. De munten zijn verpakt in plastic zakjes die ook weer hergebruikt kunnen worden. De lege plastic zakjes kunt u in de collectezak stoppen.

 

Het gebruik van collectemunten bevelen de kerkrentmeesters u van harte aan. Collectebijdragen in de vorm van collectemunten zijn, anders dan bij contant geld, bij de belastingdienst op te voeren als giften. Indien u in aanmerking komt voor giftenaftrek in uw aangifte inkomstenbelasting is dit voor u dus voordeliger.