Voedselbank produkt van de maand

Voedselbank Gouda

De door u in geleverde artikelen worden door ons  naar Gouda gebracht.

Voedselbank Gouda

Product van de maanden juli  en augustus 2019 voor de Voedselbank…..shampoo, doucheschuim, tandpasta  etc.

Voor de maanden juli en augustus staat de inzamelingsdoos weer klaar achterin de kerk voor  toiletartikelen zoals shampoo, doucheschuim, stukken zeep, tandpasta, tandenborstels, bodylotion etc.

Heeft u er erg in als u boodschappen gaat doen om wat van deze artikelen extra mee te nemen voor de Voedselbank? De mensen die afhankelijk zijn van de pakketten van de Voedselbank zijn er u dankbaar voor.

Namens de diaconie,

Jolanda Koppenaal

Seniorenontmoeting

seniorenontmoeting

Gezegend Hij Die komt!

Uitnodiging

Woensdag 19 december 2018 organiseert de Seniorenontmoeting van “De Stroom” de jaarlijkse Kerstviering.

U bent om 14.00 uur van harte welkom in de Zespunt, waar we eerst met elkaar koffie en thee drinken.

Hierna volgt de liturgie waarna we de kerstviering afsluiten met een drankje.

De middag zal rond 16.00 uur eindigen.

We hopen samen met u een fijne middag te hebben.

De Seniorenontmoeting

Op woensdag 18 april was er een gastspreker uitgenodigd. Dhr. Sander Rijneveld, van het natuurmuseum De Wielewaal uit Willige Langerak, vertelde ons aan de hand van zelfgemaakte foto`s over de ontwikkeling van de natuur in een veranderd landschap. Hij toonde ons schitterende natuurfoto´s gemaakt in de Krimperwaard, Lopikerwaard of Alblasserwaard. Een bezoekje aan dit museum is zeker aan te bevelen. Voor meer info kijkt u een op www.museumdewielewaal.nl

Collectemunten

Er zijn 4 kleuren collectemunten namelijk: groene van € 0,50, blauwe van € 1,00 en rode van € 1,50 en oranje van € 2,00.

De munten kunnen per 20 stuks van één kleur besteld worden door overmaking van het vereiste bedrag op NL34 RABO 0311 67 6642 t.n.v. Protestantse Gemeente Moordrecht - Gouderak onder vermelding van het aantal munten en gewenste kleur/waarde.

De bestelde munten worden bij u thuis bezorgd. De munten zijn verpakt in plastic zakjes die ook weer hergebruikt kunnen worden. De lege plastic zakjes kunt u in de collectezak stoppen.

Het gebruik van collectemunten bevelen de kerkrentmeesters u van harte aan. Collectebijdragen in de vorm van collectemunten zijn, anders dan bij contant geld, bij de belastingdienst op te voeren als giften. Indien u in aanmerking komt voor giftenaftrek in uw aangifte inkomstenbelasting is dit voor u dus voordeliger.