Voedselbank produkt van de maand

Voedselbank Gouda

De door u in geleverde artikelen worden door ons  naar Gouda gebracht.

Voedselbank Gouda

Product van de maand voor de Voedselbank  voor de maand november 2018

Voor de maand november vragen we of u dit keer het volgende zou kunnen inleveren:

Pasta, rijst, maar ook zakjes Mix voor de pasta, of potten met pastasaus etc.

De doos staat zoals gewoonlijk achterin de kerk klaar om gevuld te worden. De diaconie dankt u bij voorbaat voor de ingeleverde artikelen!!

Jolanda Koppenaal

Seniorenontmoeting

seniorenontmoeting

Seniorenontmoeting van Woensdag 24 oktober
In de grote zaal van de Zespunt .

Pasorale middag.

Op woensdag 18 april was er een gastspreker uitgenodigd. Dhr. Sander Rijneveld, van het natuurmuseum De Wielewaal uit Willige Langerak, vertelde ons aan de hand van zelfgemaakte foto`s over de ontwikkeling van de natuur in een veranderd landschap. Hij toonde ons schitterende natuurfoto´s gemaakt in de Krimperwaard, Lopikerwaard of Alblasserwaard. Een bezoekje aan dit museum is zeker aan te bevelen. Voor meer info kijkt u een op www.museumdewielewaal.nl

Collectemunten

Er zijn 4 kleuren collectemunten namelijk: groene van € 0,50, blauwe van € 1,00 en rode van € 1,50 en oranje van € 2,00.

De munten kunnen per 20 stuks van één kleur besteld worden door overmaking van het vereiste bedrag op NL34 RABO 0311 67 6642 t.n.v. Protestantse Gemeente Moordrecht - Gouderak onder vermelding van het aantal munten en gewenste kleur/waarde.

De bestelde munten worden bij u thuis bezorgd. De munten zijn verpakt in plastic zakjes die ook weer hergebruikt kunnen worden. De lege plastic zakjes kunt u in de collectezak stoppen.

Het gebruik van collectemunten bevelen de kerkrentmeesters u van harte aan. Collectebijdragen in de vorm van collectemunten zijn, anders dan bij contant geld, bij de belastingdienst op te voeren als giften. Indien u in aanmerking komt voor giftenaftrek in uw aangifte inkomstenbelasting is dit voor u dus voordeliger.