Voedselbank produkt van de maand

Voedselbank Gouda

De door u in geleverde artikelen worden door ons  naar Gouda gebracht.

Voedselbank Gouda

Product van de maand september 2018:  KOFFIE en THEE

Een nieuwe maand, en een nieuw product!

Voor de maand september  vragen we u of u KOFFIE en THEE wilt meenemen.

U vindt de doos voor de inzameling voor de Voedselbank zoals altijd achterin de kerk.

Wilt u meewerken aan volle dozen? Voor u misschien een kleine moeite, maar de mensen

die afhankelijk zijn van de Voedselbank zijn u er zeer dankbaar voor.

Alvast dank namens de diaconie,

Jolanda Koppenaal

Seniorenontmoeting

seniorenontmoeting

Seniorenontmoeting van Woensdag 27 september
 foto’s contact reis.

Op deze middag hopen we foto’s te laten zien van ons reisje.

Op woensdag 18 april was er een gastspreker uitgenodigd. Dhr. Sander Rijneveld, van het natuurmuseum De Wielewaal uit Willige Langerak, vertelde ons aan de hand van zelfgemaakte foto`s over de ontwikkeling van de natuur in een veranderd landschap. Hij toonde ons schitterende natuurfoto´s gemaakt in de Krimperwaard, Lopikerwaard of Alblasserwaard. Een bezoekje aan dit museum is zeker aan te bevelen. Voor meer info kijkt u een op www.museumdewielewaal.nl

Collectemunten

Er zijn 4 kleuren collectemunten namelijk: groene van € 0,50, blauwe van € 1,00 en rode van € 1,50 en oranje van € 2,00.

De munten kunnen per 20 stuks van één kleur besteld worden door overmaking van het vereiste bedrag op NL34 RABO 0311 67 6642 t.n.v. Protestantse Gemeente Moordrecht - Gouderak onder vermelding van het aantal munten en gewenste kleur/waarde.

De bestelde munten worden bij u thuis bezorgd. De munten zijn verpakt in plastic zakjes die ook weer hergebruikt kunnen worden. De lege plastic zakjes kunt u in de collectezak stoppen.

Het gebruik van collectemunten bevelen de kerkrentmeesters u van harte aan. Collectebijdragen in de vorm van collectemunten zijn, anders dan bij contant geld, bij de belastingdienst op te voeren als giften. Indien u in aanmerking komt voor giftenaftrek in uw aangifte inkomstenbelasting is dit voor u dus voordeliger.