Welkom

Als Protestantse gemeente "De Stroom" te Moordrecht-Gouderak willen wij een open gemeenschap zijn die haar heil zoekt in Jezus Christus, de gekruisigde en opgestane Heer. In Hem weten ook wij ons geborgen bij de God van het volk Israel. Daarom willen wij deze Jezus navolgen op zijn weg van gehoorzaamheid. Als Protestantse gemeente "De Stroom" te Moordrecht-Gouderak willen wij een open gemeenschap zijn die haar heil zoekt in Jezus Christus, de gekruisigde en opgestane Heer. In Hem weten ook wij ons geborgen bij de God van het volk Israel. Daarom willen wij deze Jezus navolgen op zijn weg van gehoorzaamheid.

 

Online kerkdiensten
Alle kerkdiensten en religieuze bijeenkomsten van P.G. De Stroom zijn alleen online te beluisteren via kerkradio en via kerkdienstgemist.nl. Ook hebben we op Facebook livestream-uitzendingen met geluid en beeld. De kerkdiensten zijn vanwege de coronamaatregelen niet te bezoeken. 

Wij wensen elkaar in deze moeilijke tijd veel sterkte toe en Gods Zegen.

Woensdag 3 maart: Dorpskerk staat open voor bezoek
Loop even binnen voor een moment van stilte en van contact, met elkaar en met de Hoogste. We zijn aanwezig, voor een praatje, of om een kaarsje te branden. Openingstijden: van 10:00 tot 12:00. 

 

Kerkdienst(en)

 

Kerkdienst

datum/tijd:
zo 20-06 10:00 uur
locatie:
Dorpskerk

Ds. R.P. vd Plicht

Nieuws

Dorpskerk open voor bezoek: elke di en do van 10-12.


Elke di en do staat de Dorpskerk open

Vanaf dinsdag 15 december tot en met donderdag 31 december staat de Dorpskerk elke dinsdag en donderdag van 10:00-12:00 open voor bezoek. Juist in deze donkere decemberdagen met corona-beperkingen willen we gelegenheid bieden, voor rust, gebed of meditatie. Er is ook de mogelijkheid om een kaarsje aan te steken of een kopje koffie/thee te drinken. Uiteraard blijven we in lijn met de RIVM-maatregelen. Extra open zijn we op 19 december, de zaterdag vóór Kerst.Er zijn nog geen reacties op dit bericht


Add Comment

Gepubliceerd op 10-12-2020

  • Currently 0,00/5 Stars.