Welkom

Als Protestantse gemeente "De Stroom" te Moordrecht-Gouderak willen wij een open gemeenschap zijn die haar heil zoekt in Jezus Christus, de gekruisigde en opgestane Heer. In Hem weten ook wij ons geborgen bij de God van het volk Israel. Daarom willen wij deze Jezus navolgen op zijn weg van gehoorzaamheid. Als Protestantse gemeente "De Stroom" te Moordrecht-Gouderak willen wij een open gemeenschap zijn die haar heil zoekt in Jezus Christus, de gekruisigde en opgestane Heer. In Hem weten ook wij ons geborgen bij de God van het volk Israel. Daarom willen wij deze Jezus navolgen op zijn weg van gehoorzaamheid.

 

Online kerkdiensten
Alle kerkdiensten en religieuze bijeenkomsten van P.G. De Stroom zijn alleen online te beluisteren via kerkradio en via kerkdienstgemist.nl. Ook hebben we op Facebook livestream-uitzendingen met geluid en beeld. De kerkdiensten zijn vanwege de coronamaatregelen niet te bezoeken. 

Wij wensen elkaar in deze moeilijke tijd veel sterkte toe en Gods Zegen.

Woensdag 3 maart: Dorpskerk staat open voor bezoek
Loop even binnen voor een moment van stilte en van contact, met elkaar en met de Hoogste. We zijn aanwezig, voor een praatje, of om een kaarsje te branden. Openingstijden: van 10:00 tot 12:00. 

 

Kerkdienst(en)

 

Kerkdienst

datum/tijd:
zo 20-06 10:00 uur
locatie:
Dorpskerk

Ds. R.P. vd Plicht

Nieuws

Inspiratie-filmavond - Het Goede Leven -


De filmavond die gepland stond voor 27 november a.s. wordt verzet. De Commissie V & T maakt op korte termijn een nieuwe datum en de titel van de film bekend.

Commissie Vorming en Toerusting

 

 

Het goede leven, hoe zo?

 

Iedereen is bij deze van harte uitgenodigd om samen de zinnen te verzetten,  meegevoerd te worden, verdiept te raken en reacties te delen. Aan de hand van een film zoeken we het verband tussen ‘het goede leven’ (ons jaarthema) en ons dagelijks leven.

De avond start vrijdag 27 november om 20:00 uur in de Dorpskerk en de filmkeuze maken we vooraf op de zondagsbrief bekend.

Uiteraard hangt het doorgaan van deze activiteit af van de corona maatregelen t.z.t. In ieder geval is het vanwege deze maatregelen verplicht te reserveren. U kunt zich opgeven bij Jan Willen Kool, bij voorkeur via: kooljanwillem@gmail.com.

 

Commissie Vorming & ToerustingEr zijn nog geen reacties op dit bericht


Add Comment

Gepubliceerd op 11-11-2020

  • Currently 0,00/5 Stars.