Welkom

Welkom

Als Protestantse gemeente "De Stroom" te Moordrecht-Gouderak willen wij een open gemeenschap zijn die haar heil zoekt in Jezus Christus, de gekruisigde en opgestane Heer. In Hem weten ook wij ons geborgen bij de God van het volk Israel. Daarom willen wij deze Jezus navolgen op zijn weg van gehoorzaamheid. Als Protestantse gemeente "De Stroom" te Moordrecht-Gouderak willen wij een open gemeenschap zijn die haar heil zoekt in Jezus Christus, de gekruisigde en opgestane Heer. In Hem weten ook wij ons geborgen bij de God van het volk Israel. Daarom willen wij deze Jezus navolgen op zijn weg van gehoorzaamheid.

 

Online kerkdiensten
Alle kerkdiensten en religieuze bijeenkomsten van P.G. De Stroom zijn alleen online te beluisteren via kerkradio en via kerkdienstgemist.nl. Ook hebben we op Facebook livestream-uitzendingen met geluid en beeld. De kerkdiensten zijn vanwege de coronatijd beperkt te bezoeken. U dient zich hiervoor aan te melden met naam en telefoonnummer bij de scriba (scriba@pgdestroom.nl). U ontvangt dan van de scriba een bericht of er voldoende plaats is en u dus de dienst kunt bezoeken.

Wij wensen elkaar in deze moeilijke tijd veel sterkte toe en Gods Zegen.

Kerkdienst(en)

 

Kerkdienst

datum/tijd:
zo 01-11 10:00 uur
locatie:
Dorpskerk

Ds. C. Bregman

Kerkdienst - Dankdag

datum/tijd:
wo 04-11 19:30 uur
locatie:
Dorpskerk

Ds. F.Bos

Nieuws

Vanaf zondag 11 oktober: maximaal 30 kerkgangers ivm aangescherpt coronabeleid


Recent zijn er nieuwe afspraken gemaakt tussen de overheid en de kerken.
PKN adviseert zeer dringend om met maximaal 30 mensen (exclusief medewerkers) samen te komen tijdens de eredienst. PKN licht toe: ''Het stijgende aantal besmettingen speelt hierin mee, maar helaas ook de beeldvorming die afgelopen dagen rond de kerk is ontstaan.”  Wij volgen dit advies, uiteraard met een zekere pijn in het hart. De nieuwe maatregel geldt voor de maand oktober en gaat in vanaf zondag 11 oktober. Voor kinderen tot en met 12 jaar geldt de maatregel niet. Vooraf reserveren voor de kerkdiensten blijft van kracht. Wel kan het voorkomen dat niet alle reserveringen zijn in te passen.

Ook adviseren we om mondkapjes te dragen bij binnenkomst en bij het verlaten van de kerk.

Tot slot, we zijn bezorgd over de 2e golf in deze herfstperiode. De beperkingen duren al zo lang en het einde is nog niet in zicht. Tegelijkertijd zijn we dankbaar en vol vertrouwen: dit gaat onder controle komen. God laat Zijn schepping niet los. We mogen bidden tot de Hoogste en naar elkaar omzien. Dat is ook onze wens: laten we onze ogen geopend weten voor onze naaste(n), om te ondersteunen en elkaar nabij te zijn.Er zijn nog geen reacties op dit bericht


Add Comment

Gepubliceerd op 10-10-2020

  • Currently 0,00/5 Stars.