Online kerkdiensten
Alle kerkdiensten en religieuze bijeenkomsten van P.G. De Stroom zijn alleen online te beluisteren via kerkradio en via kerkdienstgemist.nl. Ook hebben we op Facebook livestream-uitzendingen met geluid en beeld. De kerkdiensten zijn vanwege de coronamaatregelen tot zondag 17 januari 2021 niet te bezoeken.

Wij wensen elkaar in deze moeilijke tijd veel sterkte toe en Gods Zegen.

Vanaf di 15 december 2020: Dorpskerk gaat open voor bezoek elke di en do en op za 19 dec a.s.
Loop even binnen voor een moment van stilte en van contact, met elkaar en met de Hoogste. We zijn aanwezig, voor een praatje, of om een kaarsje te branden. Openingstijden: van 10:00 tot 12:00

Ds. A. ter Schuur – v.d. Plicht, Waddinxveen

Startzondag 20 september 2020

De dienst van komende zondag is de startzondag voor het nieuwe seizoen.
De thema voor de dienst is : "het goede leven".
In de dienst maken we gebruik van de kunstobjecten die door de kunstenaars
voor de Koningsdagexpo 2020 zijn gemaakt.
Foto's hiervan treft u hierbij aan.

Gepubliceerd op 20-09-2020