Online kerkdiensten
Alle kerkdiensten en religieuze bijeenkomsten van P.G. De Stroom zijn alleen online te beluisteren via kerkradio en via kerkdienstgemist.nl. Ook hebben we op Facebook livestream-uitzendingen met geluid en beeld. De kerkdiensten zijn vanwege de coronatijd beperkt te bezoeken. U dient zich hiervoor aan te melden met naam en telefoonnummer bij de scriba (scriba@pgdestroom.nl). U ontvangt dan van de scriba een bericht of er voldoende plaats is en u dus de dienst kunt bezoeken.

Wij wensen elkaar in deze moeilijke tijd veel sterkte toe en Gods Zegen.

Ds. C. Bregman

Kerkdienst - Dankdag

wo 04-11 19:30 uur

Ds. F.Bos

Startzondag 20 september 2020

De dienst van komende zondag is de startzondag voor het nieuwe seizoen.
De thema voor de dienst is : "het goede leven".
In de dienst maken we gebruik van de kunstobjecten die door de kunstenaars
voor de Koningsdagexpo 2020 zijn gemaakt.
Foto's hiervan treft u hierbij aan.

Gepubliceerd op 20-09-2020