Welkom

Als Protestantse gemeente "De Stroom" te Moordrecht-Gouderak willen wij een open gemeenschap zijn die haar heil zoekt in Jezus Christus, de gekruisigde en opgestane Heer. In Hem weten ook wij ons geborgen bij de God van het volk Israel. Daarom willen wij deze Jezus navolgen op zijn weg van gehoorzaamheid. Als Protestantse gemeente "De Stroom" te Moordrecht-Gouderak willen wij een open gemeenschap zijn die haar heil zoekt in Jezus Christus, de gekruisigde en opgestane Heer. In Hem weten ook wij ons geborgen bij de God van het volk Israel. Daarom willen wij deze Jezus navolgen op zijn weg van gehoorzaamheid.

 

Online kerkdiensten
Alle kerkdiensten en religieuze bijeenkomsten van P.G. De Stroom zijn alleen online te beluisteren via kerkradio en via kerkdienstgemist.nl. Ook hebben we op Facebook livestream-uitzendingen met geluid en beeld. De kerkdiensten zijn vanwege de coronamaatregelen niet te bezoeken. 

Wij wensen elkaar in deze moeilijke tijd veel sterkte toe en Gods Zegen.

Woensdag 3 maart: Dorpskerk staat open voor bezoek
Loop even binnen voor een moment van stilte en van contact, met elkaar en met de Hoogste. We zijn aanwezig, voor een praatje, of om een kaarsje te branden. Openingstijden: van 10:00 tot 12:00. 

 

Kerkdienst(en)

 

Kerkdienst

datum/tijd:
zo 20-06 10:00 uur
locatie:
Dorpskerk

Ds. R.P. vd Plicht

Nieuws

Startzondag 20 september 2020


De dienst van komende zondag is de startzondag voor het nieuwe seizoen.
De thema voor de dienst is : "het goede leven".
In de dienst maken we gebruik van de kunstobjecten die door de kunstenaars
voor de Koningsdagexpo 2020 zijn gemaakt.
Foto's hiervan treft u hierbij aan.Er zijn nog geen reacties op dit bericht


Add Comment

Gepubliceerd op 20-09-2020

  • Currently 0,00/5 Stars.