Welkom

Welkom

Als Protestantse gemeente "De Stroom" te Moordrecht-Gouderak willen wij een open gemeenschap zijn die haar heil zoekt in Jezus Christus, de gekruisigde en opgestane Heer. In Hem weten ook wij ons geborgen bij de God van het volk Israel. Daarom willen wij deze Jezus navolgen op zijn weg van gehoorzaamheid. Als Protestantse gemeente "De Stroom" te Moordrecht-Gouderak willen wij een open gemeenschap zijn die haar heil zoekt in Jezus Christus, de gekruisigde en opgestane Heer. In Hem weten ook wij ons geborgen bij de God van het volk Israel. Daarom willen wij deze Jezus navolgen op zijn weg van gehoorzaamheid.

 

Online kerkdiensten
Alle kerkdiensten en religieuze bijeenkomsten van P.G. De Stroom zijn alleen online te beluisteren via kerkradio en via kerkdienstgemist.nl. Ook hebben we op Facebook livestream-uitzendingen met geluid en beeld. De kerkdiensten zijn vanwege de coronatijd niet te bezoeken.

In de Echo-paaseditie die afgelopen week is rondgedeeld, staan nog de kerkdiensten vermeld, alsof ook bezoek mogelijk is. Graag vermelden wij dat de diensten zelf, in minimaal noodzakelijke bezetting doorgaan, maar niet te bezoeken zijn. De diensten zijn online te volgen via kerkradio en via kerkdienstgemist.nl. De Echo was al gedrukt en aanpassen was niet meer mogelijk.

Wij wensen elkaar in deze moeilijke tijd veel sterkte toe en Gods Zegen.

Kerkdienst(en)

 

Jeugddienst

datum/tijd:
zo 27-09 10:00 uur
locatie:
Dorpskerk

Ds. Mw.  J. Hogeweg

Nieuws

Jeugddienst zo 16 feb


Op zondag 16 februari is er een jeugddienst. Het thema is “Wie is de Mol?”

Voor wie het programma niet kent. Een aantal deelnemers probeert, met het uitvoeren van opdrachten, geld te verdienen. 1 van hen probeert, zonder zich kenbaar te maken, de boel te saboteren. 

Deze mol wil de geldpot juist zo leeg mogelijk houden. Elke aflevering eindigt met een test, waarin alle kandidaten vragen moeten beantwoorden over de identiteit van de mol.

Ook in de Bijbel zien wij een aantal ‘mollen’, denk bijvoorbeeld aan Judas of Petrus.

Een aantal jongeren is druk bezig met de voorbereidingen voor deze dienst.

Wie zijn de deelnemers? Wie verdenkt wie? En wie is de mol?


Komt het zien op 16 februari. 


Iedereen is van harte welkom !Er zijn nog geen reacties op dit bericht


Add Comment

Gepubliceerd op 06-02-2020

  • Currently 0,00/5 Stars.