Online kerkdiensten
Alle kerkdiensten en religieuze bijeenkomsten van P.G. De Stroom zijn alleen online te beluisteren via kerkradio en via kerkdienstgemist.nl. Ook hebben we op Facebook livestream-uitzendingen met geluid en beeld. De kerkdiensten zijn vanwege de coronatijd niet te bezoeken.

In de Echo-paaseditie die afgelopen week is rondgedeeld, staan nog de kerkdiensten vermeld, alsof ook bezoek mogelijk is. Graag vermelden wij dat de diensten zelf, in minimaal noodzakelijke bezetting doorgaan, maar niet te bezoeken zijn. De diensten zijn online te volgen via kerkradio en via kerkdienstgemist.nl. De Echo was al gedrukt en aanpassen was niet meer mogelijk.

Wij wensen elkaar in deze moeilijke tijd veel sterkte toe en Gods Zegen.

Pinksteren - Parkdienst

Ds. J.W. Leurgans

Gemeente weekend december 2019

In december 2019 zijn we met een groep gemeenteleden een weekend naar Doorn gegaan. We verbleven in Nieuw Hydepark, een landgoed dat we te voet of per golfkar ontdekten. We vermaakten ons prima met een quiz, knutselen, een bezoek aan een kerstmarkt of een spelletje. De koffiemomenten en maaltijden waren erg gezellig: elke keer sprak je weer andere mensen. We hebben allemaal genoten en sloten het weekend af met een korte, indrukwekkende viering. Veel deelnemers willen een volgende keer weer mee!

Gepubliceerd op 06-02-2020