Online kerkdiensten
Alle kerkdiensten en religieuze bijeenkomsten van P.G. De Stroom zijn alleen online te beluisteren via kerkradio en via kerkdienstgemist.nl. Ook hebben we op Facebook livestream-uitzendingen met geluid en beeld. De kerkdiensten zijn vanwege de coronamaatregelen niet te bezoeken.

Wij wensen elkaar in deze moeilijke tijd veel sterkte toe en Gods Zegen.

Woensdag 3 maart: Dorpskerk staat open voor bezoek
Loop even binnen voor een moment van stilte en van contact, met elkaar en met de Hoogste. We zijn aanwezig, voor een praatje, of om een kaarsje te branden. Openingstijden: van 10:00 tot 12:00.

Ds. R.P. vd Plicht

Gemeente weekend december 2019

In december 2019 zijn we met een groep gemeenteleden een weekend naar Doorn gegaan. We verbleven in Nieuw Hydepark, een landgoed dat we te voet of per golfkar ontdekten. We vermaakten ons prima met een quiz, knutselen, een bezoek aan een kerstmarkt of een spelletje. De koffiemomenten en maaltijden waren erg gezellig: elke keer sprak je weer andere mensen. We hebben allemaal genoten en sloten het weekend af met een korte, indrukwekkende viering. Veel deelnemers willen een volgende keer weer mee!

Gepubliceerd op 06-02-2020