Online kerkdiensten
Alle kerkdiensten en religieuze bijeenkomsten van P.G. De Stroom zijn online te beluisteren via kerkradio en via kerkdienstgemist.nl. Ook hebben we op Facebook livestream-uitzendingen met geluid en beeld. De kerkdiensten zijn vanwege de coronatijd beperkt te bezoeken. U dient zich hiervoor aan te melden met naam en telefoonnummer bij de scriba (scriba@pgdestroom.nl). U ontvangt dan van de scriba een bericht of er voldoende plaats is en u dus de dienst kunt bezoeken.

Wij wensen elkaar in deze moeilijke tijd veel sterkte toe en Gods Zegen.

Kerkdienst - 2e Advent

Ds. R.P. vd Plicht

Adventsdienst

wo 09-12 19:00 uur

Adventsdiensten in december

Op de woensdagen 2, 9 en 16 december aanvang 19.00 uur tot ca. 19.45 uur.
Een overdenking, gebeden en muziek.
Voorganger is ds Rob v.d. Plicht.

Vooraf aanmelden omdat we een maximum van 30 bezoekers hanteren.

srciba@pgdestroom.n

Gemeente weekend december 2019

In december 2019 zijn we met een groep gemeenteleden een weekend naar Doorn gegaan. We verbleven in Nieuw Hydepark, een landgoed dat we te voet of per golfkar ontdekten. We vermaakten ons prima met een quiz, knutselen, een bezoek aan een kerstmarkt of een spelletje. De koffiemomenten en maaltijden waren erg gezellig: elke keer sprak je weer andere mensen. We hebben allemaal genoten en sloten het weekend af met een korte, indrukwekkende viering. Veel deelnemers willen een volgende keer weer mee!

Gepubliceerd op 06-02-2020