ma 06-04 19:30 uur

Goede Vrijdag - Stille week

vr 10-04 19:30 uur

Gemeente weekend december 2019

In december 2019 zijn we met een groep gemeenteleden een weekend naar Doorn gegaan. We verbleven in Nieuw Hydepark, een landgoed dat we te voet of per golfkar ontdekten. We vermaakten ons prima met een quiz, knutselen, een bezoek aan een kerstmarkt of een spelletje. De koffiemomenten en maaltijden waren erg gezellig: elke keer sprak je weer andere mensen. We hebben allemaal genoten en sloten het weekend af met een korte, indrukwekkende viering. Veel deelnemers willen een volgende keer weer mee!

Gepubliceerd op 06-02-2020