Kerkdienst De Stroom

2e collecte Diaconie
Deur col KIA noodhulp februari

Startzondag 2018

Het jaarthema van seizoen 2018/2019  “Een goed gesprek”

In deze dienst gingen voor : ds Rob v.d. Plicht en ds Jan-Willem Leurgans,
verdere medewerkers:

Ouderling van dienst: Rita Oudijk
Lector: Corrie Slobbe,
Organist: Kees Dorst,
Piano-zang Anna Oudijk

Koster: Joop Bos,
Kinderkerk: alle groepen olv. Herma en Marianne

De dienst is in zijn geheel te beluisteren via kerkdienstgemist,https://kerkdienstgemist.nl/media/1603397-Kerkdienst-startzondag

Na de dienst was er een gezellig samen zijn met “Een goed gesprek” in de stee en tuin van de pastorie.

Foto’s Jacob Bikker hiervoor hartelijk dank.

Gepubliceerd op 15-09-2018