Welkom

Welkom

Als Protestantse gemeente "De Stroom" te Moordrecht-Gouderak willen wij een open gemeenschap zijn die haar heil zoekt in Jezus Christus, de gekruisigde en opgestane Heer. In Hem weten ook wij ons geborgen bij de God van het volk Israel. Daarom willen wij deze Jezus navolgen op zijn weg van gehoorzaamheid. Als Protestantse gemeente "De Stroom" te Moordrecht-Gouderak willen wij een open gemeenschap zijn die haar heil zoekt in Jezus Christus, de gekruisigde en opgestane Heer. In Hem weten ook wij ons geborgen bij de God van het volk Israel. Daarom willen wij deze Jezus navolgen op zijn weg van gehoorzaamheid.

Kerkdienst(en)

 

Kerkdienst De Stroom

datum/tijd:
zo 21-07 10:00 uur
locatie:
Dorpskerk
Bloemenzondag
voorganger ds. R.P. vd Plicht
1e collecte Eredienst
2e collecte Diaconie
Deur col Vorming & Toerusting

Nieuws

Bevestigen en afscheid ambtsdragers 2018


Op Zondag 9 september namen we afscheid van 6 ambtsdragers en werden 4 ambtsdragers bevestigd. Ook werd ds. Jan-Willem Leurgans bedank voor zijn tijdelijke taak als voorzitter van de kerkenraad. Van Jan Willem Kool die samen met zijn zoon leiding gaf in de kinderkerk werd afscheid genomen nu hij voorzitter van de kerkenraad wordt.

Verder werden ook nog enkele vertrekkende pastorale medewerkers bedankt en nieuwe welkom geheten.

Na de dienst konden we als gemeente de ambtsdragers bedanken en sterkte wensen, hier werd door de hele gemeente gebruik van gemaakt.

Op de foto’s ziet u slechts 4 van de 6 aftredende ambtsdragers 2 ambtsdragers waren nog op vakantie.

De dienst is nog in zijn geheel te beluisteren via: https://kerkdienstgemist.nl/media/1600983-Kerkdienst-Bevestiging-ambtsdragersEr zijn nog geen reacties op dit bericht


Add Comment

Gepubliceerd op 08-09-2018

  • Currently 0,00/5 Stars.