Kerkdienst De Stroom

2e collecte Eredienst
Deur col NPV Zuidplas

Bevestigen en afscheid ambtsdragers 2018

Op Zondag 9 september namen we afscheid van 6 ambtsdragers en werden 4 ambtsdragers bevestigd. Ook werd ds. Jan-Willem Leurgans bedank voor zijn tijdelijke taak als voorzitter van de kerkenraad. Van Jan Willem Kool die samen met zijn zoon leiding gaf in de kinderkerk werd afscheid genomen nu hij voorzitter van de kerkenraad wordt.

Verder werden ook nog enkele vertrekkende pastorale medewerkers bedankt en nieuwe welkom geheten.

Na de dienst konden we als gemeente de ambtsdragers bedanken en sterkte wensen, hier werd door de hele gemeente gebruik van gemaakt.

Op de foto’s ziet u slechts 4 van de 6 aftredende ambtsdragers 2 ambtsdragers waren nog op vakantie.

De dienst is nog in zijn geheel te beluisteren via: https://kerkdienstgemist.nl/media/1600983-Kerkdienst-Bevestiging-ambtsdragers

Gepubliceerd op 08-09-2018