Online kerkdiensten
Alle kerkdiensten en religieuze bijeenkomsten van P.G. De Stroom zijn online te beluisteren via kerkradio en via kerkdienstgemist.nl. Ook hebben we op Facebook livestream-uitzendingen met geluid en beeld. De kerkdiensten zijn vanwege de coronatijd beperkt te bezoeken. U dient zich hiervoor aan te melden met naam en telefoonnummer bij de scriba (scriba@pgdestroom.nl). U ontvangt dan van de scriba een bericht of er voldoende plaats is en u dus de dienst kunt bezoeken.

Wij wensen elkaar in deze moeilijke tijd veel sterkte toe en Gods Zegen.

Kerkdienst - 2e Advent

Ds. R.P. vd Plicht

Adventsdienst

wo 09-12 19:00 uur

Adventsdiensten in december

Op de woensdagen 2, 9 en 16 december aanvang 19.00 uur tot ca. 19.45 uur.
Een overdenking, gebeden en muziek.
Voorganger is ds Rob v.d. Plicht.

Vooraf aanmelden omdat we een maximum van 30 bezoekers hanteren.

srciba@pgdestroom.n

Alpha cursus in Moordrecht

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha.

VOOR WIE?

Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

WAAROM?

Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!

HOE WERKT HET?

Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Er zijn circa tien Alpha-bijeenkomsten en een Alpha-dag of Alpha-weekend. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Op Alpha bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:

Is er meer?

Wie is Jezus?

Bidden: waarom en hoe?

De Bijbel lezen: waarom en hoe?

Hoe zit het met de kerk?

WELKOM!

Zin in een nieuwe uitdaging? Je bent van harte welkom op Alpha. Wil je meedoen of gewoon een keertje vrijblijvend kennismaken?

Datum introductieavond: Dinsdag 14 september, 18:30

Locatie: Prins Bernhardstraat 57, 2841 TG  Moordrecht, ingang Prinses Margrietstraat

Meer informatie: 0182-752097, Anneke.verduijn@gmail.com

Gepubliceerd op 12-09-2019