Online kerkdiensten
Alle kerkdiensten en religieuze bijeenkomsten van P.G. De Stroom zijn alleen online te beluisteren via kerkradio en via kerkdienstgemist.nl. Ook hebben we op Facebook livestream-uitzendingen met geluid en beeld. De kerkdiensten zijn vanwege de coronatijd niet te bezoeken.

In de Echo-paaseditie die afgelopen week is rondgedeeld, staan nog de kerkdiensten vermeld, alsof ook bezoek mogelijk is. Graag vermelden wij dat de diensten zelf, in minimaal noodzakelijke bezetting doorgaan, maar niet te bezoeken zijn. De diensten zijn online te volgen via kerkradio en via kerkdienstgemist.nl. De Echo was al gedrukt en aanpassen was niet meer mogelijk.

Wij wensen elkaar in deze moeilijke tijd veel sterkte toe en Gods Zegen.

Pinksteren - Parkdienst

Ds. J.W. Leurgans

Overstapdienst 2018

Overstap dienst 2018

In deze dienst namen 3 jongeren afscheid van de kinderkerk, zij gaan naar de hogere school. Ook vertelden de Mozambique gangers kort over de reis. Een uit gebreid verslag komt in de jeugd dienst van 30 september.

De dienst is nog te beluisteren via kerkdienst gemist https://kerkdienstgemist.nl/media/1596184-Kerkdienst-Overstapdienst

Verslag van de Mozambique gangers is te lezen op https://www.werkvakantiemozambique.com

Gepubliceerd op 25-08-2018