Online kerkdiensten
Alle kerkdiensten en religieuze bijeenkomsten van P.G. De Stroom zijn alleen online te beluisteren via kerkradio en via kerkdienstgemist.nl. Ook hebben we op Facebook livestream-uitzendingen met geluid en beeld. De kerkdiensten zijn vanwege de coronatijd niet te bezoeken.

In de Echo-paaseditie die afgelopen week is rondgedeeld, staan nog de kerkdiensten vermeld, alsof ook bezoek mogelijk is. Graag vermelden wij dat de diensten zelf, in minimaal noodzakelijke bezetting doorgaan, maar niet te bezoeken zijn. De diensten zijn online te volgen via kerkradio en via kerkdienstgemist.nl. De Echo was al gedrukt en aanpassen was niet meer mogelijk.

Wij wensen elkaar in deze moeilijke tijd veel sterkte toe en Gods Zegen.

Jeugddienst

Ds. Mw.  J. Hogeweg

Bloemenzondag 2018

Zaterdag 14 juli plantjes klaargezet en zondag 15 juli na een mooie dienst zijn de plantjes door vele gemeemteleden bezorgt bij oudere gemeeneleden.

Gepubliceerd op 13-07-2018