Online kerkdiensten
Alle kerkdiensten en religieuze bijeenkomsten van P.G. De Stroom zijn alleen online te beluisteren via kerkradio en via kerkdienstgemist.nl. Ook hebben we op Facebook livestream-uitzendingen met geluid en beeld. De kerkdiensten zijn vanwege de coronatijd beperkt te bezoeken. U dient zich hiervoor aan te melden met naam en telefoonnummer bij de scriba (scriba@pgdestroom.nl). U ontvangt dan van de scriba een bericht of er voldoende plaats is en u dus de dienst kunt bezoeken.

Wij wensen elkaar in deze moeilijke tijd veel sterkte toe en Gods Zegen.

Ds. C. Bregman

Kerkdienst - Dankdag

wo 04-11 19:30 uur

Ds. F.Bos

Mozambique 2018 Uitzwaai van bus en dienst

€42.134,13!! Dit enorme bedrag is op de veiling bekend gemaakt als eindbedrag. Een fantastisch bedrag waar wij iedereen natuurlijk heel dankbaar voor zijn en dat we uiteraard goed zullen besteden in Mozambique. Verder en foto impressie van de uitzwaaidienst en het gezellig samenzijn bij de Fam.Oudijk op zorgboerderij de Bovenstee.

Gepubliceerd op 06-07-2018