Kerkdienst De Stroom

2e collecte Diaconie
Deur col KIA noodhulp februari

Buitendienst Pinksteren 2018

Ook dit jaar konden we weer genieten van de mooie Pinksterdienst buiten in het Moerhoudpark

Aan de dienst werkte mee Jan Willem Leugans,  Bertus en de refos de kinderen van de kinderkerk en als lector Elly van Tol de koffie/thee werd voor en na de dienst verzorgt door vele vrijwillige.

Iedereen die aan deze mooie zonnige Pinksterdienst heeft meegewerkt heel hartelijk dank

Fotos van de pinksteren buitendienst zijn geschoten door Jacob Bikker.

Gepubliceerd op 20-05-2018