Jonge Lidmaten kring

Hoi,

Leuk dat je kijkt bij het stukje wat gaat over de jonge lidmatenkring. Wij zijn een kring van jong volwassenen (van ong. 20-35 jaar) die elke maand in het winterseizoen na de avonddienst samen komen. We beginnen eerst met een ‘bakkie’ koffie/thee met wat lekkers erbij en starten dan rond 20.15h de avond.

Elke maand wordt dit weer verzorgd door een ander duo. Het boekje wat we nu gebruiken is ‘Leer ons bidden’ naar aanleiding van het ‘Onze Vader’.

Voor de pauze luisteren we naar de inleiding en na de pauze bespreken we de vragen/stellingen in groepjes en daarna bespreken we het meestal nog even plenair.

Denk je nu misschien; ‘dit is wel wat voor mij…’. Kom een keer langs. In de kerkbode staat wanneer we de avonden hebben.

Wil je ons nog wat vragen? Dat kan natuurlijk altijd! Mail ons: creatief@xs4all.nl of bel: 06-20856796.

We hopen tot gauw!

Groetjes,