Vrouwenvereniging Tryfosa

De vrouwenvereniging komt in het winterseizoen eenmaal in de veertien dagen, op een donderdagavond in de bovenzaal bijeen. De vergaderingen beginnen om 19.45 uur en eindigen om 21.45 uur. Op deze avonden onderzoeken wij Gods Woord, d.m.v. een bijbelstudie uit ‘De Hervormde Vrouw’. Ieder lid krijgt dit maandblad toegestuurd. De vragen behandelen wij met elkaar in groepjes.

Er zijn avonden waarop we creatief bezig zijn en we hebben een speciale Kerst- en Paasavond. We bezoeken de regioavonden van de landelijke vrouwenbond en de Bondsdag in Barneveld.

De vergaderingen zijn erg gezellig, maar vooral leerzaam om op deze manier met Gods Woord bezig te zijn. In oktober houden wij onze jaarlijkse verkoopdag.

Dus dames schroom niet en maak kennis met onze vereniging!

Voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met mevrouw T. Overes, tel nr. 0182 372796