Tienerclub De Stuurhut

“De stuurhut” is de naam van de tienerclub van onze gemeente. Alle tieners van 12 jaar, die in september naar de brugklas gaan, tot 16 jaar zijn van harte welkom. Jullie zijn op woensdagavond (om de veertien dagen) van harte welkom in de bovenzaal van de kerk.

Ieder seizoen maken we een boeiend en leuk rooster, waarin ruimte is voor het nadenken over de Bijbelse boodschap en voor ontspanning.

Een Stuurhut avond:

Vanaf 19.15 uur beginnen we de avond met gebed en Bijbellezen. We bespreken een Bijbelgedeelte aan de hand van het tiener blad “Spirit” of een eigen gekozen thema. We zingen ook met elkaar één of meer liederen.

Om ongeveer 19.45 uur is er een pauze, waarna het tweede deel van het programma begint. Dat kan bestaan uit een spel, een film, een boeiende spreker of … (vul dit zelf maar in). Om 20.45 uur sluiten we de avond met elkaar af.

In de schoolvakanties is er geen Stuurhut. In de kerkbode houden we je op de hoogte wanneer het club is.

Kamp:

We proberen één keer per jaar op kamp te gaan. Dat is wel het hoogtepunt van het seizoen!

We gaan zaterdagochtend vroeg weg en komen dan maandag in de loop van de dag weer bij de kerk aan. Meestal wordt het eerste weekend van de voorjaarsvakantie hiervoor gebruikt.

Voor het kamp kiezen we een thema waar we met elkaar over na willen denken. We denken na over wat de Bijbel ons over dat thema zegt en passen deze boodschap toe op ons leven. Bij het thema worden ook liederen gezocht, die we met elkaar zingen. Ook is er volop ruimte voor elkaar en doen we bijvoorbeeld een leuke buitenactiviteit.

We heten je van harte welkom bij de Stuurhut!

Voor vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij Michiel Koert, tel: 06-57992527