Chr. Gem. Bethelkoor

Ons gemengde koor, bestaande uit ongeveer 34 enthousiaste leden, oefent iedere dinsdag avond (met uitzondering van de schoolvakanties) van 19.45 uur t/m 21.45 uur. Dit doen wij in de ruimte voorin de Bethelkerk. Tussendoor hebben we een pauze met koffie/thee en wat lekkers. De leden zijn van verschillende kerkelijke achtergronden, ook van buiten Moordrecht.

Sinds 1 februari 2017 hebben wij een nieuwe dirigent, namelijk Jan Groenendaal. Hij is zeer enthousiast en onder zijn leiding studeren wij de  liederen in. Ons repertoire bestaat o.a. bewerkingen van psalmen, opwekkingslieden en andere geestelijke liederen.

Per jaar geven wij ongeveer 6 uitvoeringen, veelal in zorgcentra en kerken, soms in samenwerking met andere koren.

U/jij bent altijd van harte welkom om eens een avond vrijblijvend met ons mee te repeteren of te luisteren.

Voor meer informatie neem contact op met Ineke Vonk Noordegraaf,
tel: 0182- 374019 of mail naar bethelkoormoordrecht@gmail.com.