Beraad van Kerken

select
No events to display.

Beraad van Kerken Moordrecht

Het Beraad van Kerken Moordrecht is een platform waar de geloofsgemeenschappen uit Moordrecht elkaar kunnen ontmoeten. Van dit beraad maken momenteel deel uit:

• de Moluske Noodgemeente (NGPMB);
  • de Rooms-Katholieke Parochie
  • de Volle Evangelie Gemeente in 't Goudse
  • de Geredja Indjili Maluku
  • de Protestantse gemeente "De Stroom" te Moordrecht-Gouderak

Het Beraad van kerken streeft er naar de onderlinge contacten tussen de plaatselijke kerken te verstevigen. Daarnaast heeft het BvK ten doel ons niet te doen vergeten dat alle christenen hun inspiratie ontlenen aan één Bijbel die ons leert dit enig Evangelie te geloven en ernaar te leven.

Informatie

Vaste activiteiten van het Beraad nu zijn onder andere de organisatie van de oecumenische week in januari, de Wereldgebedsdag (eerste vrijdagavond in maart in steeds een ander kerkgebouw) en de adventszangdienst op de eerste zondagavond in Advent (Dorpskerk).