Het kerkelijke seizoen 2016-2017

Startzondag 18 september:

Op 18 september hopen we het nieuwe seizoen te openen met de startzondag. Het thema van dit kerkelijk jaar is “Deel je leven”.

De dienst zal in het teken staan van het jaarthema, we hopen veel verschillende onderwerpen en gedachten met elkaar te delen.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: we beginnen met een “gewone” dienst, daarna komen er diverse activiteiten en workshops.

Zo kunt u zich verdiepen in Facebook, wat delen we op social media?

Er komt een hoek waar (al dan niet jolige) foto’s gemaakt kunnen worden, deel je foto. Er zal een “speeddate”hoek komen waar u kort en bondig meer van elkaar te weten kunt komen onder het motto “Wat wil je delen”.

Een vierde activiteit zal een jeugd/ jongeren activiteit worden.

Na de activiteiten delen we een kopje soep en een broodje met elkaar. Rond 13.00 uur hopen we af te ronden.

Dit jaar is gekozen voor een compact programma in en rond de dienst. We hopen dat ons kerkgebouw te klein zal zijn.

Protestantse Gemeente "De Stroom" te Moordrecht-Gouderak | www.pgdestroom.nl